Svijet

Jim Carrey i Alec Baldwin ismijali Trumpa: Luuuzeeer!

Nije trebalo dugo da satirična emisija “Saturday Night Live” iznese svoj komični pogled na rezultate predsjedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama.

Jim Carry - Screenshot - Faktor

Sa Jim Carrey, koji glumi Joea Bidena i Alecom Baldwinom, koji glumi Donalda Trumpa, u satiričnoj emisiji se pojavila i Maya Rudolph koja je odjenula bijelo odijelo kakvo je izabrana potpredsjednica SAD-a Kamala Harris nosila tokom svečanog pobjedničkog govora sinoć.

U jednom je trenutku Baldwin je sjeo za klavir i otpjevao nekoliko stihova iz filma “Macho Man” Village Peoplea.

SNL je posljednjih godina redovno ismijavao Trumpa i njegovo predsjedavanje SAD-om, angažirajući Baldwina za glavnog glumca koji je utjelovio Trumpov lik.

– Ne vjerujem da sam ikad prije bio ovako presretan što sam izgubio posao – tvitnuo je Baldwin ranije u subotu.

Tokom sinoćnjeg showa Jim Carrey je, glumeći Bidena koji drži govor, rekao:

– Nažalost, postoje takve situacije u životu, i ovo je jedna od njih, gdje mora postojati pobjednik i – luuuzeeer!

Potom su on i Maya Rudolph pokazali kako su Trumpu “nabili rogove”.

Pogledajte urnebesni show.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh