Svijet

Čestitke Bidenu iz Hrvatske: Radujemo se saradnji i jačanju veza

Čestitke Joe Bidenu na pobjedi na američkim izborima stigle su i iz Hrvatske. Andrej Plenković i Kolinda Grabar-Kitarović oglasili su se, kao i brojni drugi zvaničnici, na Twitteru.

Kolinda Grabar Kitarović - Nezavisne.com

“Čestitke Joe Bidenu i Kamali Harris. Hrvatska vlade se raduje saradnji s vama i vašom administracijom na jačanju bilateralnih veza i transatlantskog partnerstva”, poručio je premijer Hrvatske Andrej Plenković

Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović čestitala je pobjednicima navodeći da je sigurna da će Hrvatska i SAD nastaviti da rade zajedno i jačaju veze, prenosi “Klix“.

“Odlučno vodstvo i saradnja su potrebni kako bi se prevazišli globalni izazovi”, poručila je Grabar-Kitarović uz fotografiju s Bidenom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh