Svijet

Trumpova duhovna savjetnica povela bizarnu molitvu za pobjedu

Službeni rezultati američkih izbora još nisu objavljeni, a napetosti rastu s obje strane.

Paula White - AFP

Međutim, demokratski kandidat Joe Biden u blagoj je prednosti pred konzervativnim Donaldom Trumpom što je kod Trumpovih simpatizera i pristaša izazvalo brojne reakcije i prosvjede.

Duhovna savjetnica aktualnog predsjednika Paula White, evangelistica, izvukla je aduta iz rukava i povela molitvu za koju smatra da će pomoći Trumpu u dobivanju glasova koji mu nedostaju, prenosi “N1“.

U molitvi koju je popratila snažnom gestikulacijom, među ostalim je rekla da je pozvano “anđeosko pojačanje” iz Afrike i Južne Amerike: “Anđeli dolaze u ime Isusa iz Afrike.” Dio govora bio je potpuno nerazumljiv.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh