Svijet

Srbin je ženi Amerikanki dao cijelu čašu rakije, njena reakcija najsmijat će vas do suza

Mei se jako svidjela šopska salata koju joj je “uvalio” muž, a oduševio ju je i okus pljeskavice. Ćevapi je se nisu previše dojmili, pa im je dala ocjenu osam

Vladimir i Mea - Screenshot - Avaz

Jedan od njihovih najpopularnijih videa je onaj na kojemu Mea isprobava tradicionalnu balkansku kuhinju i ocjenjuje okus.

Mei se jako svidjela šopska salata koju joj je “uvalio” muž, a oduševio ju je i okus pljeskavice. Ćevapi je se nisu previše dojmili, pa im je dala ocjenu osam, prenosi “Avaz“.

Međutim, najzanimljiviji dio videa je onaj kada je Vladimir supruzi dao cijelu čašu rakije i rekao joj da je popije na eks. Njezinu reakciju pregledalo je 300 tisuća ljudi, a među komentatorima su se našle stotine Srba, Hrvata i drugih koji su nahvalili hrabrost gospođe Milanović.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh