Svijet

“Žena vam je mrtva” probudili su ga da mu saopšte tužnu vijest, odmah potom uslijedio je još bolniji udarac: Nije mogao da vjeruje šta čuje

Njeno telo je pronađeno ispod mosta u blizini auto-puta.

Nikol Kin - Screenshot

Tijelo irske medicinske sestre pronađeno je ispod mosta samo nekoliko sati prije nego što je njeno sedmomjesečno dijete pronađeno mrtvo u porodičnom domu.

Tijelo Nikole Kin (34) pronađeno je ispod mosta u blizini auto-puta M50 u Dablinu u utorak oko 4:00 sata ujutru.

Kada je irska policija otišla do njenog doma u Lukanu, pronašla je bebu Henrija koji nije reagovao. Kako potvrđuju, dijete je ubrzo potom proglašeno mrtvim.

Policajci nisu pokrenuli istragu u vezi sa smrću jer, kako kažu, događaj “tretiraju kao porodičnu tragediju”.

Očajnog partnera ove žene probudila je policija i za obje smrti saznao je tek nakon njihovog dolaska, navodi “Ajriš Mirror”.

– Ovo je užasna, užasna tragedija. Porodična tragedija. Propadnici policije ne traže nikoga – rekao je izvor ovog lista.

Izvor dodaje da uzrok smrti dječaka nije zaključen, dodajući da u pitanju može da bude “gušenje, ali možda i nesreća”. Obdukcija bebe odredit će kojim putem će ići istraga.

Na zvaničnoj stranici irske garde, navedeno je da “izvršen tehnički pregled mjesta događaja”, kao i da su obavješteni mrtvozornik i Kancelarija državnog patologa.

– Tijelo bebe premješteno je u bolnicu, a tijelo žene u gradsku mrtvačnicu, gdje će biti obavljeni post-mortem pregledi. U ovoj fazi istrage policija tretira incidente kao porodičnu tragediju i trenutno ne traži nikog drugog u vezi sa smrću. Detaljnije informacije trenutno nisu dostupne. Istrage su u toku. Porodica majke i djeteta apelovala je na privatnost u ovo tužno vrijeme – naveli su iz policije.

Pedijatrijsku sestru Nikolu prijatelji su opisali kao ljubaznu i uviđajnu sobu, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh