Svijet

Prvi javni nastup Melanije Trump nakon COVID-19 na skupu u Pennsylvaniji

Melania Trump planira svoj prvi javni nastup nakon oporavka od koronavirusne bolesti kada će se pridružiti predsjedniku Donaldu Trumpu na skupu u Pennsylvaniji.

Melania Trump - Nezavisne

Nije bilo odmah jasno da li se i prva dama planira obratiti Trumpovim pristalicama u Erieu, javio je Associated Press.

Skup u utorak u Pensilvaniji bit će njeno prvo pojavljivanje u sklopu predizborne kampanje otkako je kratko govorila na događaju u junu 2019. u Orlandu na Floridi, gdje je predsjednik objavio da će se ponovo kandidovati.

Obratila se Republikanskoj nacionalnoj konvenciji u avgustu iz Bijele kuće.

Melania Trump nedavno je objavila da se oporavila od COVID-19. Kazala je da je imala simptome glavobolje, bolova u tijelu i umor. Također je saopštila da je 14-godišnji sin para, Barron, obolio od virusa, ali da nije imao simptome i od tada je testiran negativno.

Glasnogovornica prve dame kaže da Melania također planira prisustvovati predsjedničkoj debati u četvrtak u Nashvilleu u državi Tennessee, piše “Fena”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh