Svijet

Nevjerovatno nešto – Pronađena nestala manekenka: Dezorijentisana, izgubljena, kada su joj otvorili ranac iznenadili su se

Policija je pronašla djevojku nakon dojave da ona danima luta favelom Moro do Kantagalo u Riju de Žaneiru u Brazilu.

Eloiza Pinto Fonćis - Instagram

U Brazilu je nedavno pronađena djevojka u dezorijentiranom stanju. Nakon što je policija, tražeći bilo kakva dokumenta, pogledala u njen ranac, pronašla je tragove njenog starog života, a istina o njenom indentitetu potpuno ih je šokirala.

Policija je pronašla djevojku nakon dojave da ona danima luta favelom Moro do Kantagalo u Riju de Žaneiru u Brazilu.

Policajci su u njenom rancu pronašli dokumenta, ali i ugovore sa stranim modnim agencijama i preporuke internacionalnih fotografa.

Shvatili su da je u pitanju manekenka Eloiza Pinto Fonćis (26) koja je nekada krasila naslovne strane magazina “Elle” i “Grazia Glamour” i bila zaštitno lice prestižne modne kuće „Dolce&Gabbana”.

Eloiza je pronađena godinu dana nakon što je prijavljeno da je nestala u Njujorku, gdje je živjela i radila.

To nije bio prvi put da se manekenka “izgubila” bez traga i glasa – prošle godine pet dana niko nije znao gdje je, sve dok je nisu pronašli 30 kilometara od Menhetna.

Misteriozni nestanci odnosno problemi koji su ih izazivali uništili su, nažalost, njenu manekensku karijeru, prenosi sajt “Žena“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh