Svijet

Azerbejdžan: Pogledajte kako granate padaju dok građani hodaju ulicom

Andrew Hopkins, dopisnik TRT Worlda koji izvještava trenutno iz Azerbejdžana redovno na svom Twitter nalogu objavljuje fotografije, izvještaje i videosnimke.

Azerbejdžan - Screenshot / Twitter

Azerbejdžanski grad Ganja, udaljen 60 kilometara od granice sa Armenijom pod žestokim je napadima armenske vojske. Svakodnevno na njega ispaljuju projektile.

Na snimcima se vidi kako raketni projektili, dok ljudi i vozila prolaze ulicama, udaraju u zgrade. Prema zvaničnim izvještajima, sedam osoba je lakše povrijeđeno.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh