Svijet

Tramp najavio: Danas izlazim iz bolnice, ne bojte se Covida

Ne bojte se Covida, poručio je putem Twittera

Donald Trump - Twitter

Američki predsjednik Donald Tramp (Trump) najavio je da uskoro izlazi iz bolnice gdje je smješten nakon što je objavljeno da je zaražen koronavirusom.

– Izaći ću iz velikog medicinskog centra Walter Reed danas u 18:30. Osjećam se stvarno dobro! Ne bojte se Covida. Ne dopustite da dominira vašim životom. Razvili smo neke zaista izvrsne lijekove i znanje. Osjećam se bolje nego prije 20 godina – napisao je Tramp na svom Twitter nalogu.

Prije toga, Tramp se na Twitteru osvrnuo na medijske izvještaje, u kojima je kritiziran što je jučer izašao nakratko iz bolnice kako bi iz vozila mahao svojim pristalicama, prenosi “Avaz“.

– Mediji su uznemireni jer sam ušao u sigurno vozilo kako bih zahvalio mnogobrojnim fanovima i pristalicama koji su stajali ispred bolnice mnogo sati, pa čak i dana, da odaju svoje poštovanje svom predsjedniku. Da to nisam učinio, mediji bi rekli NEPRISTOJNO!!! – napisao je.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh