Svijet

Trump zahtijeva da izađe iz bolnice, plaši se da izgleda kao slabić

Šef osoblja Bijele kuće Mark Meadows optimistično je kazao da bi američki predsjednik Donald Trump danas mogao izaći iz bolnice.

Donald Trump - Businessinsider

S druge strane, Trump je također zahtijevao povratak u Bijelu kuću, rekla su to dva izvora upoznata o situaciji za CNN.

“Završio je s bolnicom. Trump je zabrinut zbog hospitalizacije jer ga je strah da tako izgleda kao slabić”, kazao je jedan od izvora.

Šef osoblja Bijele kuće Mark Meadows rekao je ranije jutros da će Trumpovi ljekari tokom dana odlučiti hoće li on biti otpušten na kućno liječenje dodajući da je predsjednik SAD-a napravio nevjerovatan napredak.

“Zdravstveno stanje mu se tokom noći znatno poboljšalo, a nakon ljekarske procjene i dogovora s predsjednikom će biti odlučeno hoće li biti otpušten iz bolnice nešto kasnije tokom dana. I dalje smo optimistični i vjerujemo da će se u potpunosti oporaviti s obzirom na nevjerovatan napredak koji pokazuje”, poručio je Meadows.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh