Svijet

Donald Trump pozitivan na koronu: Predsjednik SAD i njegova supruga u karantinu

Američki predsjednik Donald Trump izjavio je da su on i njegova supruga Melanija u karantinu nakon što je ustanovljeno da je jedna od njegovih najbližih saradnica Houp Hiks (31) pozitivna na korona virus.

Donald i Melania Trump - Twitter

On je to objavio na Tviteru navodeći da Melanija i on čekaju prve rezultate testa na koronu.

“Houp Hiks, koja je vrijedno radila bez pauze pozitivna je na kovid-19. Užas. Prva dama i ja čekamo naše rezultate. U međuvremenu, započeli smo proces karantina”, napisao je Tramp na Tviteru.

Hiks je najbliža Trampova saradnica koja je pozitivna na kovid, a kako prenosi BBC ona je putovala avionom sa njim na debatu sa Džoom Bajdenom u Ohaju i snimljena je kako izlazi iz letjelice bez maske.

Takođe, ona je putovala sa Trampom helikopterom na miting u Minesoti.

Za sada nije poznato da li će karantin uticati na Trampovu drugu debatu sa Bajdenom, koja bi trebalo da se održi 15. oktobra.

“Vidjet ćemo šta će se destiti”, rekao je Tramp u telefonskom razgovoru za Fox njuz.

Agencija Blumberg prenosi da je Hiks pokazala prve simptome bolesti na povratku iz Minesote, prenosi “Tanjug”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh