Svijet

Posvađali su se, zarila mu je nož u srce, stigao je da kaže samo dvije riječi prije nego što pao mrtav

Tokom borbe u njenom stanu, Tonija je zgrabila nož sa oštricom dugom devet centimetara i ubola Krega u srce.

Tonia Crabtree - Printscreen/Twitter/@Derbyshire Police

Kreg Mors (33) iz Engleske ubijen je 3. aprila tokom svađe sa partnerkom Tonijom Krabtri (29), kada je ona dohvatila nož i ubola ga u srce, a sada su otkrivene njegove potresne posljednje riječi, piše “Srbija Danas“.

Tokom rasprave, Kreg je najprije udario svoju partnerku kako bi joj oteo nož i spriječio da se samopovrijeđuje tokom napada agresije izazvane dejstvom alkohola, prenosi “Daily Star”.

Tokom borbe u njenom stanu, Tonija je zgrabila nož sa oštricom dugom devet centimetara i ubola Krega u srce, nakon čega se je on pao na nju, izgovorio: “Volim te“, srušio se na pod i preminuo.

Krabrti je osuđena na četiri godine i devet mjeseci zatvora nakon što se izjasnila krivom za ubistvo svog momka.

Čitav događaj odigrao se u dva sata poslije ponoći u Tonijinom stanu u kojem je još bio i njen brat zbog pandemije korona virusa, objasnio je tužilac Adrijan Langdejl.

On je na suđenju rekao da su optužena i žrtva pili i prepirali se uoči ubistva. Optužena je dobila udarac u oko, a takođe je i ošamarila i udarala Krega. Tužilaštvo je kasnije, prema prikupljenim dokazima, procijenilo da je Tonija imala tri puta veći procenat alkohola u krvi od dozvoljenog.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh