Svijet

Jezivi zločin: Muškarac i njegova djevojka (18) ubili petoro, među kojima i dvoje djece

– Opisao bih to kao masovno ubistvo – rekao je šerif Kris Bou

Areli Agire Avilez i Darlin Vulf - Screenshot

Areli Agire Avilez (32) i njegova djevojka Darlin Vulf (18) prošle sedmice su optuženi za ubistvo s predumišljajem po još dvije tačke optužnice, nakon što su 2018. optuženi za ubistvo njegove bivše supruge Marije Kalderon Martinez i njeno dvoje djece.

Kako je saopštila kancelarija šerifa okruga Aleksander, u Sjevernoj Karolini, a prenio Hikori dejli rekord, Avliez i Vulf uhapšeni su u junu 2019. i optuženi po tri tačke optužnice., za ubistvo Marije Kalderon Martinez i njeno dvoje djece Anhela Pačeka (11) i Amerike Pačeko (12).

Tijela djece nađena su u kući Martinezove koja je izgorjela u požaru. Tijelo majke je nađeno u izgorjelom pikap vozilu u Ričmondu (Virdžinija), a identifikovano je ranije ove godine. Sada su identifikovani ostaci još dvije osobe nađene u vozilu: njenog dečka Huana Karlosa Mendeza Penje (33) i prijatelja Luisa Fernanda Sančeza (36).

– Opisao bih to kao masovno ubistvo – rekao je šerif Kris Bou, prenosi “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh