Svijet

TRUMP NAPAO MEGHAN: UVRIJEDIO VOJVOTKINJU I UPUTIO NEUMJESNU ŽELJU PRINCU HARRYJU

Prvi čovjek Amerike poznat je po svojim verbalnim napadima bez ikakvog filtera na svakoga tko mu nije po volji, a nije tajna da je supruga princa Harryja od takvih, stoga je iskoristio još jednu priliku da joj uputi ne baš džentlmensku poruku.

No image - Haber.ba

Američki predsjednik Donald Trump nije uspio zadržati svoje mišljenje o Meghan Markle i princu Harryju nakon što su javno istupili na Time TV-u po pitanju nadolazećih predsjedničkih izbora u toj zemlji. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, kao i brojni poznati građani Sjedinjenih Američkih Država, pozvali su ljude da se registriraju za glasovanje tijekom za to predviđenog dana.

Iako se tom prilikom Sussexi niti jednom riječju nisu svrstali ni na čiju stranu, jedan je reporter upitao trenutnog predsjednika Trumpa da komentira to što su Meghan i Harry potaknuli “ljude da glasaju za Joea Bidena”. Trump je jedva dočekao da u svom odgovoru podijeli malo svog poznatog šarma.

“Nisam njezin obožavatelj, to bih rekao, kao što je to vjerojatno i čula. Želim mnogo sreće Harryju – jer će mu trebati”, obrušio se Trump na Meghan Markle.

Zanimljivo je kako su se pro-Trumpovi glasači očito osjetili napadnuti u Meghaninoj i Harryjevoj poruci. Princ je naime, preporučio budućim glasačima da “odbace govor mržnje, lažne informacije i negativnost na internetu”.

Prvi zajednički TV nastup
To je, inače, njihovo prvo zajedničko pojavljivanje na televiziji otkako su se preselili u Sjedinjene Američke Države, u kojem se povukli pitanje predsjedničkih izbora. Nakon Harryjeve izjave, Meghan je predstojeće izbore proglasila najvažnijima u životu.

“Vi igrate presudnu ulogu za našu budućnost i budućnost naše djece. Zajedništvo je važno jer moramo ponovno postaviti granice komunikacije, kako online, tako i u stvarnom svijetu. Ono čemu smo izloženi u virtualnom svijetu utječe na način kako međusobno komuniciramo uživo – to nas može potaknuti da budemo ljubazni ili pak okrutni”, poručila je Meghan, prenosi “Gloria“.

Jedno od strožih kraljevskih protokola je da se članovi obitelji ne smiju miješati u politiku, držati političke govore niti zauzimati strane, tako da se ovim istupom to pravilo može smatrati prekršenim. Britanski The Times kontaktirao je Buckinghamsku palaču kako bi dobili komentar na ovaj njihov istup. Iz Palače su poručili kako ne bi komentirali. “Vojvoda nije aktivan član kraljevske obitelji i komentari koje je iznio su privatne prirode”, dodali su.

Meghan i princ Harry preselili su u Los Angeles sa svojim 16-mjesečnim sinom Archiejem, nakon što su odstupili sa svih kraljevskih dužnosti. U siječnju ove godine Donald Trump se također nije suzdržao od komentara te njihove odluke.

Njihov odlazak s kraljevskih dužnosti nazvao je “tužnim”. “Toliko poštujem kraljicu, mislim da joj se to ne bi trebalo događati. Mislim da je to tužno”, komentirao je tada Trump za Fox News.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh