Svijet

Ovo je žena koja je htjela da otruje Trumpa: Poslala mu ricin, a uhvatili je na granici sa oružjem

Protiv Kanađanke Paskal Ferije koja je uhapšena zbog sumnje da je poslala pismo sa smrtonosnim otrovom ricinom Bijeloj kući, podignuta je optužnica za prijetnje američkom predsjedniku Donaldu Trumpu.

Pascale Ferrier - Entertainmentoverdose.co.uk

Ona se pojavila prvi put pred sudom u Bafalu, a sudija je naložio da ostane u federalnom pritvoru.

Uhapšena je u nedjelju kada je pokušala da pređe u Kanadu na graničnom prelazu u saveznoj državi Njujork sa sobom je imala oružje i nož.

Podsjetimo, paket ricina presreli su u subotu organi reda prije nego što je stigao do Trampa. Navodi se i da je paket poslat ranije ove sedmice. Presretnut je prije nego što je stigao do poštanske sobe Bijele kuće, piše “Tanjug”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh