Svijet

Roditelji mališana pronađeni mrtvi u stanu, otac prije krvavog pira objavio alarmantnu poruku

Policija po dolasku na lice mjesta vidjela bračni par sa ranama od vatrenog oružja.

Miki i Zakari Star - Facebook

Muškarac iz Ohaja ubio je svoju suprugu prije nego što je pucao u sebe. Jeziv zločin dogodio se unutar njihove kuće u gradu Lima u Ohaju prošle nedjelje, prenijele su vlasti, a policija je potvrdila da slučaj vodi kao ubistvo i samoubistvo, prenosi “New York Post”.

Kada su policajci ušli u kuću posle 17.40 sati, pronašli su Miki (27) i Zakarija Stara (29) mrtve sa ranama od vatrenog oružja.

Tijela su poslata na obdukciju, a istražitelji vjeruju da je Zakari upucao Miki, a onda okrenuo pištolj ka sebi.

Rođaci ubijenih rekli su za “Lima news” da je Zakari prije ubistva i samoubistva objavio alarmantnu poruku na društvenim mrežama.

Imali smo informacije od članova porodice da je postojala neka poruka na društvenim mrežama koja nam je dala naznaku da je to dovelo do ovog što se dogodilo – rekao je policajac.

Međutim, nije poznato šta je Zakari napisao u poruci.

Par se upoznao 2012. i vjenčao u junu 2017. Iza njih je ostalo dvoje djece – sin i kćerka, piše “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh