Svijet

Berlusconi iz bolnice: U top 5 sam bolesnika po težini koronavirusa, vrlo je gadno

BIVŠI talijanski premijer Silvio Berlusconi, koji je hospitaliziran pošto se zarazio koronavirusom, kaže da se bori protiv “vražje bolesti”.

Silvio Berlusconi - Nezavisne.com

“Borim se s ovom vražjom bolesti, vrlo je gadna”, rekao je 83-godišnji Berlusconi javivši se telefonom na politički skup njegove stranke Forza Italia.

Snimku njegova obraćanja, dio kampanje za skorašnje regionalne izbore, objavio je Berlusconijev obiteljski list Il Giornale.

Bivši premijer tvrdi da su testovi u milanskoj bolnici San Raffaele pokazali da je u “top pet bolesnika po težini infekcije”.

“Borim se najbolje što mogu i nadam se da ću se vratiti”, rekao je.

Berlusconi je u bolnici od petka. Ondje mu je dijagnosticirana obostrana upala pluća povezana s covidom.

Bivši premijer, kojeg je njegov liječnik jednom opisao “tehnički besmrtnim”, ima dugu povijest zdravstvenih problema, počevši od raka prostate prije dvadesetak godina do operacije na otvorenom srcu 2016. i zapletaja crijeva prošle godine.

Njegov osobni liječnik Alberto Zangrillo, koji radi u San Raffaeleu, kazao je RAI-ju da je optimist jer Berlusconi dobro reagira na terapiju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh