Svijet

Mlada doživjela srčani udar na vlastitom vjenčanju

Tridesettrogodišnja žena se bori za život nakon što je na vlastitom vjenčanju doživjela srčani udar.

mlada- novosti

Mlada iz regije Sadot Negev na jugu Izraela srušila se tokom ceremonije u nedjelju. Neki od gostiju su bili medicinski radnici, te su je uspjeli održati na životu dok ne dođu bolničari, izvijestio je IsraelHayom.

Nevjesta, koja je i sama liječnica, u kritičnom je stanju hitno prebačena u Medicinski centar Soroka u Beershebi. Trenutno se nalazi na odjelu intenzivne njege u kardiološkom krilu bolnice, prenosi “Faktor“.

Vjenčanje je održano u vrtu privatne kuće, budući da su dvorane za vjenčanja zatvorene zbog pandemije koronavirusa, piše Daily Mail.

U Izraelu su tradicionalno raskošna vjenčanja, kojima prisustvuju stotine gostiju. Međutim, važeći propisi zbog COVID-19 nalažu da u svatovima nije dozvoljeno više od 20 gostiju kako bi se smanjio rizik od prijenosa virusa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh