Svijet

Snimak s vjenčanja u Bejrutu: Detonacija prekinula fotografiranje mladenke

Na jednom od potresnih snimaka iz prijestonice Libana zabilježeno je kako je detonacija prekinula mladino fotografisanje.

Mladenja Bjerut - Screenshot

Na snimku se vidi kako se mlada fotografiše nakon vjenčanja. Na njenom licu je širok osmijeh, dok se u pozadini čuje muzika.

Odjednom se čuje strahovit prasak, njena haljina i buket bukvalno odlijeću, a kamera se okreće i prikazuje dim i posljedice jake detonacije.

Policija je saopćila da je do detonacije u Bejrutu došlo zbog pokušaja krađe. Za vrijeme zavarivanja otvora kroz koje bi kriminalci mogli da izvrše krađu, eksplodirao je kalijum-nitrata uskladišten u luci, prenose mediji.

Prema posljednjim informacijama, poginulo je više od 100 osoba, a oko 4.000 povrijeđeno, prenosi “Radiosarajevo“.

Spasioci pretražuju ruševine u potrazi za žrtvama i strahuje se da će broj rasti.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh