Svijet

PARANOJA ĆE NAM GLAVE DOĆI! Mladić pucao na majku i sina jer NISU DRŽALI DISTANCU

Daglas Marks (29) uhapšen je nakon što je u nedelju u jednom hotelu u Majamiju počeo da puca u majku i dijete jer se “nisu pridržavali mera socijalnog distanciranja”

Hapšenje - Ilustracija/Nezavisne.com

Žena je sjedila a sa svojim sinom u predvorju hotela na jednoj sofi, kada im je Daglas prišao i upozorio ih da ne drže propisanu distancu, prenosi “Informer“.

Veronika mu se ljubazno nasmejala, a potom je nastavila da sedi kraj svog sina kao da se ništa nije dogodilo. To je, izgleda, iznerviralo mladića koji je odjednom počeo da priča nekom: “Pusti me da se ja pobrinem za njih, imam dvoje ovde koji ne slijede uputstva”.

Nakon toga je izvukao pištolj i počeo da puca u njihovom pravcu.

Kako navode američki mediji Marks je ispalio četiri hica, i samo pukom srećom niko nije povređen. On je nakon hapšenja priznao da je pucao, ali je rekao da je to učinio jer ga “neko prati”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh