Svijet

Srušio se most, voz koji je prelazio preko njega se zapalio, vagoni završili u vodi

Kako navode svjetski mediji, dio mosta je pao, a vatra se širi duž cijele konstrukcije

Most , rušenje Arizona / Screenshot

Most se srušio u američkoj državi Arizona, a tom prilikom zapalio se i voz iz koga kulja gusti dim.

Kako navode svjetski mediji, dio mosta je pao, a vatra se širi duž cijele konstrukcije. Svjedoci kažu da gusti dim može da se vidi kilometrima od mjesta nesreće, prenosi “Fokus“.

Na lice mesta stigli su pripadnici policije, Hitne pomoći kao i vatrogasci, koji pokušavaju da obuzdaju vatrenu stihiju.

“Moja kćerka je čula buku, probudila se, a onda je vidjela kako deo kompozicije voza da pada u jezero”, kaže jedan od svjedoka nesreće.

“Dobro je što sam se uspavala, jer sam nameravala danas da odem do jezera. Nadam se da su ljudi koji su upali u vodu spaseni i da su dobro”, napisala je jedna žena na Twitteru koja živi u blizini nesreće.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh