Svijet

Sveštenik u Brazilu molio za drugi Holokaust, pozvao na masakr Židova

BRAZILSKI svećenik molio se Bogu za “uništenje Židova poput štetočina” te da se pobrine za “drugi Holokaust” tijekom mise u Rio de Janeiru, prenosi The Jerusalem Post.

Sveštenik Tupirano de Hora Lores -/Screenshot - Youtube

“Masakriraj Židove, Bože, pogodi ih svojim mačem zato što su napustili Boga, jer su napustili nacije”, vikao je svećenik Tupirano de Hora Lores desecima okupljenih ranije ovoga mjeseca tijekom mise u pentekostalnoj crkvi Geracao Jesus Cristo, pokazala je snimka.

Okupljeni su njegove riječi zdušno i strastveno ponavljali.

“Prikrivali su, išli su prostitutkama, a kad im je rečeno da se pokaju, rekli su da će to učiniti, ali lagali su”, navodi svećenik za što se smatra da aludira na prisilno preobraćenje na kršćanstvo tijekom inkvizicije.

“Bože, to što si učinio u Drugom svjetskom ratu, moraš učiniti ponovno, to je ono što te tražim u svojim molitvama: Pravda, pravda, pravda!”, vikao je De Hora Lores u svojoj crkvi, maloj i radikalnoj evangelističkoj kongregaciji.

Židovska zajednica u Brazilu, koja se okuplja oko sinagoge Sem Fronterias, podnijela je prijavu protiv svećenika De Hora Loresa federalnoj policiji koja je istaknula da provodi istragu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh