Svijet

Princ Čarls otkrio Hariju da nije njegov biološki sin

Iako stranim medijima već neko vrijeme kolaju glasine kako 35-godišnji britanski princ Hari nije sin 71-godišnjeg princa Čarlsa, magazin Glob sada je otišao korak dalje tvrdeći kako je upravo Čarls bio taj koji je sam odlučio Hariju reći kako nije njegov biološki sin.

Princ Charles - Hina

Naime, kako navodi spomenuti medij, uzrok takvog Čarlsovog postupka bila je Harijeva supruga, 38-godišnja Megan Markl koja je, prema riječima izvora, izludila 71-godišnjeg princa svojim neprekidnim žalbama koje su ga na kraju natjerale da pozove Harija na razgovor. Za vrijeme razgovora, dvojac se posvađao, a u jeku rasprave Čarls je 35-godišnjem princu otkrio kako on opšte nije njegov sin.

Takođe, prema navodima Globa, britanski je prestolonasljednik potom ispričao Hariju kako je odnos između njega i preminule princeze Dajane zahladio odmah nakon rođenja 37-godišnjeg princa Vilijama te kako je Dajana u braku bila nevjerna. Čarls je rekao i kako je oduvijek znao da Hari nije njegov biološki sin, ali kako isto nije otkrio u javnosti jer nije želio da ovaj izgubi sve povlastice koje mu pripadaju s obzirom na kraljevsko porijeklo, objasnio je izvor za tabloid te dodao da 71-godišnjak nije želio otkriti Hariju ko mu je zapravo pravi otac.

Inače, iako službene potvrde za ove tvrdnje nema, Glob je i ovaj put spomenuo kako bi otac princa Harija mogao biti 62-godišnji bivši britanski oficir, Džejms Hjuit, koji je aferu s princezom Dajanom imao još za vrijeme njenog braka s princom Čarlsom, a s 35-godišnjim princem dijeli i prepoznatljivu narandžastu boju kose. Međutim, u jednom od intervjua, Džejms je negirao tvrdnje da je on Harijev otac objasnivši kako se u vezu s preminulom princezom upustio tek nakon Harijevog rođenja, prenose “Nezavisne“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh