Svijet

Nevrijeme pogodilo dijelove Balkana, grom ubio ženu, led zabijelio sve

Nevrijeme je pogodilo i Atinu, gdje se čula snažna grmljavina.

Nevrijeme u Grčkoj - Screenshot/Youtube

Obilne kiše, uglavnom praćene gradom i jakim vjetrom, pogodile su veći dio Grčke i, prema meteorolozima, trajat će do petka, prenosi “Fokus“.

Na ostrvu Skopelos jedna žena je stradala od udara groma, prenose grčki mediji.

Nevrijeme je pogodilo i Atinu, gdje se čula snažna grmljavina.

Dramatično je i na Halkidikiju, na koji se obrušio grad. Na regionalnom putu Poligiros-Solun putnička vozila i kamioni već nekoliko sati stoje zbog velike količine leda na kolovozu.

U pojedinim predjelima pejzaž izgleda kao da je zasut snijegom, jer je grad zasuo puteve i polja. Ekstremni vremenski uslovi pogodili su i jug Kalamarije i Olimpiju.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh