Svijet

Sutra oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima

U Bosni i Hercegovini danas je bilo pretežno oblačno vrijeme. Širom zemlje je bilo pljuskova, u Bosni i grmljavine.

Kiša - Twitter

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 3, Livno 13, Ivan-sedlo 14, Srebrenica 15, Banja Luka 16, Bihać, Bugojno i Tuzla 17, Prijedor, Sanski Most, Sarajevo, Široki Brijeg i Trebinje 18, Doboj i Mostar 19, Gradačac i Grude 20 i Neum 21 stepeni Celzijusa.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, sutra u BiH očekuje se pretežno oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima. Prognozirana količina padalina se kreće između 10 i 25 litara po metru kvadratnom. Vjetar slab, prijepodne južnog smjera. Sredinom dana vjetar mijenja smjer na zapad i sjeverozapad.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12, a najviša dnevna temperatura zraka između 13 i 19 stepeni Celzijusa.

U Sarajevu oblačno s kišom. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 9, a najviša dnevna temperatura zraka oko 16 stepeni Celzijusa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh