Svijet

Španija je spremna da otvori plaže poznatih ljetovališta, ali pod posebnim uslovima

Španija se sprema za otvaranje svojih plaža za ljetnju sezonu, ali mjesta za sunčanje biće na bazi prve usluge, prenosi Sun.

Španija - Srbijadanas.com

Predsednik regionalne vlade Andaluzije na jugu Španije, Huan Manuel Moreno Bonila založio se za otvaranje 1.000 kilometara plaže u julu i avgustu.

On je kazao da će morati da se uspostavi niz mjera i obima koji će morati da se poštuju.

– Jednom kada se kapaciteti popune nećemo dozvoljavati pristup drugima, sve dok se ne uspostavi redovna vakcinacija i efikasno liječenje virusa – rekao je.

Regionalni predsjednik računa na podršku lokalne policije za praćenje plaža i obezbjeđivanja poštovanja propisanih kapaciteta.

S druge strane ugostiteljska industrija će voditi računa o svojim gostima detaljno čisteći svoje prostorije, hotele, restorane što će biti svakodnevno sprovođeno uz certifikat koji bi bio garancija za njihove korisnike, piše “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh