Svijet

Umrla od korone: Tata kupio bebi haljinu za njegovo diplomiranje, obukao joj je na njenoj sahrani

Beba stara pet mjeseci iz Njujorka, koja je umrla od korona virusa, “otišla je izgledajući kao princeza”, rekao je očajni otac, prenosi Dejli star.

Džej-Natali La Santa - gofundme.com

Džej-Natali La Santa nije imala ni pola godine kada ju je pokosio smrtonosni virus, piše “ATV“.

Njen otac Džerel La Santa, inače vatrogasac, rekao je u emotivnom intervjuu za Njujork post da je djevojčica sahranjena u prelijepoj novoj haljinu, koju joj je on kupio za njegovu ceremoniju diplomiranja.

Ta ceremonija, na kojoj je Džerel trebalo da postane zvanično vatrogasac, trebalo je da se održi 27. marta, ali je odložena zbog pandemije koronavirusa.

Njen otac za tu specijalnu priliku kupio joj je roze-zlatnu haljinu, ali umjesto toga, tu haljinu su joj obukli na sahrani nekoliko sedmica kasnije.

Otišla je izgledajući kao princeza – rekao je očajni otac.

On je završavao prvu smjenu u Bronksu u Njujorku, kada je saznao da je njegova kćerka odvedena u bolnicu.

Beba je imala srčane probleme i dijagnostikovan joj je bronhitis, kao i groznica.

Testirana je na korona virus dva puta za šest dana, prije nego što je rezultat pokazao da je pozitivna.

Džej-Natali je do 4. aprila morala da bude intubirana, a umrla je 20. aprila, samo sedam dana prije nego što je napunila pet mjeseci.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh