Svijet

Muškarac za kojeg se sumnja da je zaražen koronavirusom bježao od medicinara

Bizarna scena snimljena je u srijedu.

Muškarac za kojeg se sumnja da je zaražen koronavirusom bježao od medicinara - Screenshot

Muškarac za kojeg se sumnja da je zaražen koronavirusom odlučio je pokušati pobjeći medicinskoj ekipi koja je bila primorana trčati za njim u ruskom gradu Arzamasu kako bi ga uhvatila.

Bizarna scena snimljena je u srijedu, a snimak je postao viralan u Rusiji. Kratki klip prikazuje kako tri medicinara odjevena u bijela zaštitna odijela trče za muškarcem koji im pokušava pobjeći u namjeri da izbjegne hospitalizaciju.

Kasnije se oglasio gradonačelnik koji jej rekao da se radi o osobi s mentalnim problemima za koju se sumnja da je zaražena koronavirusom. Namjera medicinara je bila da izvrše testiranje na koronavirus, odnosno da ga prevezu u bolnicu gdje bi ta procedura bila obavljena. Ipak, on to nije želio pa se dao u bijeg, ali je na kraju uhvaćen. Rezultati testa na koronavirus se očekuju u nedjelju, piše Russia Today.

Od početka pandemije je u Rusiji zaraženo 8.672 ljudi, a umrle su 63 osobe, prenosi “Klix“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh