Svijet

Doktori minhenske klinike pjesmom “Love&Hate” poručili: “Zajedno ćemo prebroditi i ovo vrijeme”

“Ovaj virus nas ne može srušiti! Ne može nas slomiti…”

Doktori minhenske klinike - Screenshot

Tim kardiologa okupljen oko doktora Markusa Deichstettera u minhenskoj klinici Bogenhausen odlučio se povesti pjesmom od Micheala Kiwanuke “Love & Hate”, pa su tako napravili vlastitu verziju u svojoj produkciji.

Ovaj genijalni aranžman ima jaku poruku za sve ljude koji se nalaze na rubu svojih granica da izdrže.

Zajedno ćemo prebroditi i ovo vrijeme. Nećemo popustiti, ostajemo tu za vas, a vi zbog nas ostanite kod kuće – poručili su.

Kardiolozi su svojim prijateljima u Italiji, Španiji, Velikoj Britaniji, Sjedinjenim Američkim Državama i drugima širom planete poslali poruku da su zajedno u ovome.

Ovaj virus nas ne može srušiti! Ne može nas slomiti. Mi ćemo se i dalje boriti, pa zajedno budimo strpljivi i ostanite zbog nas kući, prenosi “Faktor“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh