Svijet

Princ Charles se prvi put obratio javnosti nakon što je prebolio koronavirus

Princ Charles je bio u izolaciji nedelju dana nakon što mu je dijagnstifikovan koronavirus. Njegova supruga Camilla je i dalje u samoizolaciji

Princ Charles - Hina

Britanski princ Charles obratio se prvi put javnosti nakon što je ozdravio pošto je bio pozitivan na koronavirus. On je obratio preko video poruke i zahvalio svim volonterima i zdravstvenim radnicima.

Nasljednik britanskog prijestola je prvi član kraljevske porodice koji je bio pozitivan na koronavirus. Rekao je da je imao samo blage simptome, piše “Slobodna-Bosna“.

– S obzirom na to da sam nedavno prošao kroz zarazu, srećom sa blagim simptomima, sada sam na drugoj strani ove bolesti, ali još u stanju socijalne udaljenosti i opšte izolacije. Kao što svi učimo, ovo je čudno, frustrirajuće i često uznemirujuće iskustvo kada prisustvo porodice i prijatelja više nije moguće – rekao je on.

Princ se zahvalio zdravstvenim radnicima, međutim vrijeme je posvetio takođe i svim ljudima koji i dalje moraju da rade, prodavcima u supermarketu i mnogim drugim.

Princ Charles je bio u izolaciji nedelju dana nakon što mu je dijagnstifikovan koronavirus. Njegova supruga Camilla je i dalje u samoizolaciji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh