Svijet

Vladimir Putin obukao zaštitno odijelo kako bi posjetio oboljele od koronavirusa

Ruski predsjednik Vladimir Putin obukao je zaštitno, zakozvano hazmat odijelo, da bi posjetio oboljele pacijente od koronavirusa, javlja “RT”.

Vladimir Putin - Screenshot/YouTube

Putin je u jednoj moskovskoj bolnici, u području Kommunarka, svoje uobičajeno odijelo i košulju zamijenio za hazmat odijelo u nastojanju da posjeti pacijente koji se liječe od Covid-19.

Prije nego što se uputio u područje visokog rizika obukao je žuto hazmat odijelo, zaštitne plave čizme i plave rukavice, pišu “Vijesti“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh