Svijet

Uskladila se s Harryjem: Meghan izgleda spektakularno u potpuno crvenom izdanju

Nakon dužeg izbivanja iz javnosti Meghan Markle se vratila sa stilom.

No image - Haber.ba

Ona i princ Harry u subotu navečer prisustvovali su događaju Mountbatten Festival of Music u poznatoj londonskoj dvorani Royal Albert Hall, a za tu su se prigodu modno uskladili.

Harry je u službenoj svečanoj uniformi generala kraljevskih marinaca izgledao kao princ iz bajki, dok je Meghan sve očarala u crvenoj boji od glave do pete, piše “Index“.

Meghan Markle – Klik.hr

Nosila je elegantnu dugačku haljinu s plaštom brenda Safiyaa, satensku clutch torbicu s potpisom Manola Blahnika i Aquazzura salonke od brušene kože, a sve je začinila i upečatljivim naušnicama u obliku cvijeća dizajnerice Simone Roche.

Ovo je možda i jedno od njezinih najboljih izdanja koje pamtimo, iako je i proteklih dana oduševila stajlinzima.

Podsjetimo, Meghan se proteklog tjedna prvi put pojavila u javnosti nakon što su se ona i Harry odrekli kraljevskih dužnosti koje službeno prestaju obnašati 31. marta. Za tu je prigodu obukla prekrasnu plavu haljinu Victorije Beckham, a prije tog pojavljivanja u tajnosti je posjetila i jedan studio u Londonu gdje je zablistala u bjelini.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh