Svijet

“Kate je trudna s blizancima, a William se boji za njen život”

U sve tri trudnoće vojvotkinja je imala problema s trudničkom hiperemezom. Posljedica toga su jake mučnine zbog kojih je William zabrinut

Kate Middleton i princ William - Mogujatosama.rs

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton (38) i princ William (37) imaju troje djece – princezu Charlotte (4), princa Georgea (6) i najmlađeg princa Louisa (1), a prema pisanju britanskih medija, njihova će se obitelj uskoro proširiti. Tabloid Globe tvrdi kako je Kate trudna s blizancima zbog čega je William jako zabrinut., piše “24sata“.

– Kada su saznali da je trudna, odmah su rekli kraljici, odnosno, ona je i jedina kojoj su rekli. Nakon što su na ultrazvuku vidjeli dva otkucaja srca, William je pretrnuo od straha – navodno tvrdi izvor kraljevske obitelji te dodao kako je William zastrašen da će zbog trudnoće izgubiti suprugu.

– Kate je imala više problema s trudnoćama nego što su to otkrivali u medijima. Njezin je tlak jako porastao i postao iznimno opasan tjednima prije porođaja. Bilo joj je naređeno da leži u krevetu i ne pomiče se kako bi spasila živote svoje djece – dodaje izvor.

U sve tri trudnoće vojvotkinja je imala problema s trudničkom hiperemezom. Posljedica toga su jake mučnine zbog kojih je William zabrinut.

Kate je nedavno u 40-minutnom razgovoru za podcast ‘Sretna majka, sretno dijete’ koji ide već petu sezonu, rekla u povjerenju da se ‘cijelo vrijeme’ brinula hoće li biti dobra majka, dodajući da ‘majke koje kažu da se ne brinu zbog toga, zapravo lažu’.

– Dovoditi u pitanje vlastite odluke, vlastito mišljenje i sve te stvari, to počinje čim dobiješ dijete – rekla je i dodala ‘potpuno sam podcijenila utjecaj i promjenu koju je to unijelo u naš život’.

Po Kateinim riječima, za sposobnost da doista uživa u vremenu koje provodi s bližnjima može zahvaliti svojoj predivnoj baki.

– Posvećivala nam puno vremena, igrala se s nama, kuhala s nama i učila nas da radimo rukama – rekla je Kate.

– Velik dio tog iskustva pokušavam ponovo proživjeti sa svojom djecom – dodala je, zauzimajući se za to da se tom važnom razdoblju u odgoju djeteta, od začeća do pete godine života, posveti više pažnje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh