Svijet

50 SRBA SE TUKLO USRED BEČA: Opšti haos nakon porodične večere, policajci tražili pojačanje i zatvorili ulicu

Čak 50 osoba učestvovalo je u velikoj tuči u Beču, kada su se članovi jedne srpske porodice okupili u tamošnjem restoranu. Nakon što je reagovala policija uhapšene su četiri osobe, a u opštoj “makljaži” je bilo i povrijeđenih.

policija - Austrija - LPD

Mnogobrojna porodica okupila se u restoranu u Beču na porodičnoj proslavi u subotu, pišu austrijski mediji, ali je susret eskalirao nakon više uzastopnih čarki.

Pale su teške riječi, a u jednom trenutku došlo je i do fizičkog sukoba članova ove porodice za koje portal “OE24” tvrdi da imaju romske korijene, prenosi “Blic“.

Izbila je masovna tuča koja se preselila na ulicu, zbog čega je morala da interveniše policija na poziv konobarice tog restorana. Došavši na lice mjesta, policajci su se šokirali kada su videli da se međusobno tuče 50 osoba! Odmah su pozvali pojačanje, blokirali cijelu ulicu i uslijedilo je hapšenje…

Četiri osobe završile su sa lisicama na rukama, dok je hitna pomoć identifikovala četvoro povrijeđenih. Motiv tuče, zasad, nije poznat, ali je izjvesno da se radi o porodičnim nesuglasicama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh