Svijet

Ženu odvukli u metalnom kontejneru, vrištala je od straha

Zdravstveni zvaničnici kineske centralne provincije Hubei u četvrtak su objavili kako su dan ranije od korona virusa COVID-19 preminule 242 osobe što je najveći broj do sada

Koronavirus / Screenshot - Youtube

Šokantan video snimak pojavio se na društvenim mrežama, a prikazuje svu stravu koronavirusa u Kini, piše Daily mail.

Prestrašena žena, kako pokazuje snimak, vrišti dok je doktori u zaštitnim odijelima guraju u metalni kontejner kako bi je odvukli u izolaciju, prenosi “Fokus“.

Zdravstveni zvaničnici kineske centralne provincije Hubei u četvrtak su objavili kako su dan ranije od korona virusa COVID-19 preminule 242 osobe što je najveći broj do sada, dvostruko veći od ranijeg rekorda, prenosi Al Jazeera English pozivajući se i na agencije, te dodaje kako je ukupni broj mrtvih u Kini 1.355.

Provincijska zdravstvena komisija je također prijavila veliki porast broja oboljelih, objavivši kako je kod još 14.840 osoba potvrđena infekcija u 24-satnom periodu.

Zvanična novinska agencija Xinhua objavila je u četvrtak kako je čelnik Komunističke partije u provinciji Hubei razriješen dužnosti što je posljednji u nizu otkaza za lokalne zvaničnike.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh