Svijet

Ubio partnericu, silovao i usmrtio njenu kćerku tinejdžerku, pa se objesio

Britanska javnost zgrožena je detaljima stravičnog događaja koji su sada isplivali u javnost. Rasel Stil (Russell Steel) ubio je Žizel Marimon-Hereru (Giselle Marimon-Herrera), koja je imala 37 godina, i njenu 15-godišnju kćerku Elison (Allison), prije nego što je u stanu u Sjevernoj Irskoj sebi oduzeo život. Slučaj je još šokantniji s obzirom na to da je otkriveno da je djevojčicu i silovao prije nego što joj je oduzeo život.

majka i kćerka- PA

Mrtvozornik Džo Mekrisken (Joe McCrisken) izjavio je da je taj događaj jedan od najtežih u njegovoj karijeri. Kako je rekao, majka je bila ugušena, a djevojčica udavljena. Rasel se objesio, a podatak da je ubio i psa koji je bio u stanu govori u kakvom je stanju bio.

Inače, sestra ubijene Žizel izjavila je kako je njena sestra već neko vrijeme htjela okončati vezu s Raselom Stilom, prenosi “Avaz“.

ubica- PA


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh