Svijet

Zatrpali kćerku u pijesku, kako bi imali odnose u moru

Otac i majka iz Argentine zatrpali su dvogodišnju kćerku do vrata u pijesku i ostavili je na suncu 45 minuta na plus 35 stepeni, kako bi mogli da imaju intimne odnose u moru.

Neodgovorni roditelji - Policía de Buenos Aires

Policija je pronašla djevojčicu, koja je bila gladna i koja je zadobila opekotine od sunca na plaži u Santa Klari del Mar, koje je udaljeno oko 400 kilometa južno od Buenos Ajresa, piše Dejli mejl.

Otac i majka, oboje po 29 godina, odvedeni su u pritvor nakon što su se navodno opirali hapšenju.

Takođe se suočavaju sa optužbama za posjedovanje droge, nakon što je policija kod njih pronašla kanabis, ekstazi i više od 200 pilula sedativa Rivotril. Još jedan muškarac, koji je navodno bio sa njima na plaži, pobjegao je prije dolaska policije.

Ljudi na plaži pozvali su policiju kada su vidjeli da par ima se*s u moru.

Prema saopštenju policije, dok su bili u moru, ostavili su dvogodišnju djevojčicu do vrata zatrpanu u pijesku. U to vrijeme, kako su rekli svjedoci, bilo je oko 35 stepeni Celzijusovih, a mnogi su iskazali zabrinutost za zdravlje djevojčice.

Otac djevojčice je iz Argentine, majka je iz Paragvaja, a njihova imena nisu saopštena, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh