Svijet

Emotivni prizori: Uplakani fanovi odali počast Kobeu Bryantu

Fanovi Los Angeles Lakersa počeli su se spontano okupljati ispred Staples centra gdje odaju počast tragično preminulom košarkašu Kobeu Bryantu koji je stradao jučer ujutro u helikopterskoj nesreći u Calabasasu.

Fanovi oplakuju smrt Kobe Bryanta - Ekskluziva.ba

Veliki broj fanova pojavio se u dresovima s njegovim brojem, a svi u tišini posmatraju veliki LED ekran na koji su postavili njegovu fotografiju kao način odavanja počasti.

Fanovi su u šoku i ne mogu vjerovati da jednog od najvećih igrača u NBA historiji više nema. Mnogi ne kriju suze. Na centralni dio u blizini ulaza ostavljaju cvijeće, predmete i pale svijeće.

Zanimljivo je da su prisutni sve generacije, od onih najmlađih do penzionera.

Podsjetimo, Bryant, njegova kćerka i još tri osobe poginule su u padu helikoptera.

Kobe je svoju 20-godišnju karijeru proveo s Lakersima. Penzionisao se kao treći košarkaš s najviše pogodaka u NBA historiji i peterostruki NBA šampion. Priuštio je svojim fanovima neke nezaboravne momente. Njegova zaostavština sigurno neće biti zaboravljena ni u Los Angelesu, ali ni u cijelom svijetu koji dana žaluje, piše “Ekskluziva“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh