Svijet

Bacila svoje dvoje djece s krova javne garaže pa se ubila

Četrdesetogodišnja majka bacila je na Božić svoje dvoje maloljetne djece od 4 godine i 16 mjeseci s krova javne garaže u Bostonu, nakon čega se i ona ubila, rekla je okružna tužiteljica u četvrtak.

No image - Haber.ba

Dokazi sugeriraju da se majka Erin Pascal ubila skokom sa zgrade, nakon što je bacila svoju četverogodišnju kćer i šestomjesečnog sina – rekla je tužiteljica okruga Suffolk Rachael Rollins.

Pascal, njena kćerka Allison i sin Andrew živjeli su u bostonskoj četvrti West Roxbury.

Danas je iznimno tužan dan, dok pokušavamo posložiti dijelove tragedije koja se dogodila jučer, na Božić – rekla je Rollins na konferenciji za novinare u Bostonu.

Ovi gubici otkrivaju nevidljive borbe s depresijom i drugim psihičkim bolestima s kojima se mnogi ljudi suočavaju – dodala je tužiteljica i izrazila sućut porodici.

Istraga je u toku, a zasad nije pronađeno oproštajno pismo niti je bilo pritužbi na ponašanje majke, rekla je Rollins.

Garaža na kojoj se dogodio zločin ima devet etaža i spojena je sa željezničkom postajom blizu kampusa sveučilišta Northeastern, prenosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh