Svijet

Filmska potjera završila krvavim obračunom: Policija jurila pljačkaše, dvojica poginula

Pljačka juvelirnice na Floridi završila se policijskom potjerom koja podsjeća na scene iz akcionih filmova i pucnjavom u kojoj su ubijena dva osumnjičena muškarca i dvije nedužne osobe.

filmska potjera- Printscreen

Osumnjičeni su opljačkali juvelirnicu u Koral Gejblsu na krajnjem jugu Floride, nakon čega su oteli kombi kompanije UPS, kojim su planirali da pobjegnu.

Policija je brzo reagovala, pa je poslije jurnjave za naoružanim pljačkašima došlo do razmjene vatre u kojoj su ubijena dva osumnjičena muškarca, prenosi “Kurir“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh