Svijet

Dječak u Americi pištolj na vodu zamijenio pravim pa pucao sebi u usta

Loki Blum (2) iz Kolorada ubio se u nesretnom slučaju kada je stavio napunjen pištolj u svoja usta u pucao.

Pištolj na vodu - Nezavisne.com

Siroto dijete vjerovatno je mislilo da je pištolj kojim se igra zapravo na vodu. Za to vrijeme njegova mama bila je previše pod uticajem narkotika da bi primijetila šta je njenom sinu u rukama.

Melisa Adamson (33), Lokijeva mama, već se ranije liječila zbog zavisnosti od kristal meta, priznala je da je koristila drogu i nije primijetila da je dijete povuklo obarač.

Nakon tragične smrti dječaka, ona je rekla policiji da je držala svoj pištolj napunjen, jer je je malo prije toga posjetio njen diler i prijetio joj. Otada je pištolj držala u svojoj kancelariji.

U trenutku nesreće bila je garaži i pričala sa svojom sestrom. Kada je čula pucanj, utrčala je u kuću i zatekla Lokija mrtvog.

Policija je u kući pronašla drogu parafernaliju, sjekiru i dva pištolja igračke sa kojim je Loki vjerovatno želio da se igra.

Adamson je priznala optužbu da je zbog njenog nemara došlo do smrti djeteta. Ona je ovog ponedjeljka osuđena na 24 godine zatvora, piše “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh