Svijet

Angela Merkel pala izlazeći na binu, pa se našalila na svoj račun

Njemačka kanceralka Angela Merkel saplela se prilikom izlaska pred govornicu, a potom je i pala.

Angela Merkel pala izlazeći na binu - Screenshot

Kada je povratila ravnotežu našalila se na sopstveni račun, rekavši da će “sljedeći put ići stepenicama”.

Merkelova je u nekoliko navrata u posljednje vrijeme morala da sjedi tokom intoniranja nacionalnih himni zbog zdravstvenih problema. Međutim u srijedu uveče je u Berlinu imala dosta problema prilikom izlaska na podijum na jednom biznis događaju, piše “Srpskainfo“.

Kada se popela za govornicu Merkelova je rekla da nije vidjela stepenik dok se pela na binu.

Nisam vidjela stepenice, ići ću njima sljedeći put – našalila se ona.

Njemačka kancelarka je ljetos imala čak tri ‘epizode’ kada je prilikom zvaničnih posjeta i dočeka stranih državnika imala drhtavicu tokom intoniranja himni.

Kasnije je tokom tog ceremonijalnog dijela morala da sjedi na stolici. Od tada mnogi spekulišu u kakvom je zdravstvenom stanju gospođa Merkel.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh