Svijet

Užas u Teksasu: Ženu ubile divlje svinje ispred kuće; Napale je i grizle po cijelom tijelu

Žena iz Teksasa pronađena je mrtva nakon što ju je u nedelju u ranim jutarnjim satima ispred kuće gdje radi napala grupa divljih svinja.

Kristin Rolins - Facebook/Chambers County Sheriff's Office

Kristin Rolins, 59-godišnja njegovateljica starijeg bračnog para, nije se u nedjelju pojavila na svom radnom mjestu. Policija je pronašla vlasnicu kuće kako leži u dvorištu blizu svog automobila, piše CNN.

Šerif Brajan Havtorn, šef policijske stanice okruga Čejmbers, rekao je juče na konferenciji za novinare da je “veći broj divljih svinja” napao Rolinsovu kada je došla na posao, vjerovatno između 6 i 6:30 ujutro.

Različite veličine ugriza na tijelu

“Radim već 35 godina i, moram priznati, ovo je jedna od najgorih stvari koje sam vidio”, rekao je Havtorn novinarima.

Obdukcija je pokazala da je Rolinsovu napala grupa divljih svinja jer su na njenom tijelu otkrivene različite veličine ugriza.

Šerif je rekao kako su divlje svinje problem u cijelom Teksasu, ali da su napadi rijetki.

CNN-ov podružnica KTRK razgovarala je sa susjedima koji su kazali da su se nedavno žalili vlastima na divlje svinje na tom području, piše “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh