Svijet

Dobio na lutriji, pare potrošio na pros*itutke, udavio sinove i izbo suprugu

Dobitnik novca na lutriji izbo je ženu kada je otkrila da je novac potrošio na prostitutke i automobil, a poslije supruge na red su došla dvojica sinova, koje je ubio, a potom presudio sebi.

Dejvid Stouks - Nezavisne.com

Tijela Dejvida Stouksa (43) i njegove djece Adama (11) i Metjua (5) pronađena su u njihovom domu u Hinkliju, u Engleskoj, 2. novembra 2016. godine. Dječaci su pronađeni mrtvi u istom krevetu, kako se drže za ruke, ispod pokrivača, čulo se tokom suđenja, prenose “Nezavisne“.

Nekoliko sati prije tragedije, Dejvid je u jednoj prostoriji zaključao suprugu Sali Stouks tokom pregovaranja sa policijom.

Prema njenom svjedočenju, prije nego što je pobjegla iz kuće, izbodena je.

Sali i Dejvid Stouks su bili u braku od 2011. godine, a zajedno su proveli 16 godina. Tri mjeseca prije porodične tragedije su se razišli, a ona navodi da nije očekivala da će razlaz tako uticati na njega.

Kao razlog razilaska, osim drugih problema, Sali je navela da je otkrila da njen muž onlajn traži poslovnu pratnju i da istražuje kako se koristi droga za silovanje. Dejvid je na lutriji osvojio 40.000 funti, a novac potrošio na akcije i novi automobil, a Sali je našla dokaze da je koristio usluge pros*itutki.

Ona je navela da nije ni znala da je osvojio novac i da je sve “spiskao” na sebe.

Sali je mužu sve ispričala 1. novembra, ali je tada situacija bila mirna, a ona je otišla oko 18 sati do njegovih roditelja. Vratila se oko 21.15, kada ju je suprug zaključao u kući, udarao je oklagijom i pokušao da je uguši jastukom.

Uspjela je da stigne do bašte u zadnjem dijelu kuće, gdje je pozvala da joj neko pomogne, prije nego što je muž sustigao i udario njenom glavom o zid.

Neko je pozvao policiju, koja je potom, putem telefona pet sati pregovarala sa Dejvidom. Ubrzo ju je izbo, a ona uspjela da, povrijeđena, istrči na ulicu.

Nikada neću zaboraviti izraz na njegovom licu, kao da je pobijedio“, ispričala je Sali.

Ona je prevezena u bolnicu gdje joj je narednog dana rečeno za sudbinu sinova i muža. Patolog je kasnije izjavio da su dječaci najvjerovatnije zadavljeni.

Ona smatra da je policija ispravno pistupila tokom pregovora, jer da je policija silila i požurivala ubicu, “ona sigurno ne bi bila živa“.

Suđenje se nastavlja, piše “Daily Mail”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh