Svijet

Samo u Rusiji: Ko dođe u bikiniju dobije besplatno gorivo

Već smo navikli da gledamo neke bizarne, smiješne i urnebesne situacije iz Rusije. Naravno, kada je zemlja ogromna, postoji velika vjerovatnoća da će se dešavati stvari poput ove.

No image - Haber.ba

Rusi vole da prelaze liniju “normalnog”, tako da je “samo u Rusiji” postala jedna od poznatijih internet krilatica koje privlače “klikove” i gledanja. Ovoga puta je riječ o svojevrsnom marketingu, odnosno “akciji” vezanoj za popust na sipanje goriva. Nema šta, tim koji je ovo smislio je u najmanju ruku privukao pažnju.

Naime, odlučeno je da svako ko dođe na pumpu u bikiniju dobije besplatno gorivo. Ono što je vrlo vjerovatno je da se očekivalo da većina klijenata bude ženskog pola. Međutim…

Mada je ova specijalna ponuda trajala samo tri sata, veliki broj “egzotično” obučenih muškaraca se sa svojim limenim ljubimcima pojavio na pumpi. To ne treba da čudi, jer u marketinškoj kampanji nije navedeno kojeg pola treba da su osobe obučene u bikini.

Naravno, ovo se “tradicionalistima” nije svidjelo, ali mnogi su se dobro zabavljali. Ipak, ideja nije nova, jer su isto praktikovali Ukrajinci, a video tog “događaja”, u kojem su akterke neke istinske lepotice, možete pogledati ispod, prenosi “Autorepublika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh