Svijet

“Teško sam bolestan” – Objavljen identitet ubice koji je tokom intimnog odnosa zadavio djevojku

Konačno je objelodanjen i identitet ubice Grejs Milan (22), za koga britanski mediji pišu da je bio opsjednut grubim se*som, zarad kojeg je na najluđe načine lagao djevojke.

Jesse Kempson - Facebook

Džes Kempson (27) osuđen je za ubistvo kćerke britanskog milijardera. Njeno tijelo je nađeno prošlog decembra, a utvrđeno je da je zadavljena u toku se*sa, piše “Srpskainfo“.

Kako piše Dejli mejl Kempson je svojim potencijalnim partnerkama govorio svakakve izmišljotine kako bi ih namamio u svoje perverzne se*sualne igre.

Tako je nekim od njih govorio da je teško bolestan od raka, a drugima da su mu roditelji mrtvi. Jednoj je rekao da mu je rođak ragbi zvijezda. Govorio je djevojkama kako je uspješan i bogat. Sve je to radio sa ciljem da ih zavede.

Ali u stvarnosti je ovaj 27-godišnjak bio samo neuspjeli prodavac, koji je otpušten malo prije nego što je ubio Milan u hotelskoj sobi u Oklendu nakon što su se upoznali preko Tindera.

Njegovi prijatelji su ga opisali kao pomalo čudnog, a kažu da je pokušavao da smuva mlađe djevojke i da se ‘ponašao jezivo’ u njihovom prisustvu.

Dejli mejl navodi i da on ne priča sa ocem jer imaju ‘drugačije poglede na svijet’, kao i to da nije u kontaktu sa mnogim svojim rođacima.

Njegova baka kaže da je on ‘veoma zbunjen mladić’ i da je vodio haotičan život nakon što su se njegovi roditelji rastali.

Inače, Kempson ima dijete sa jednom ženom u Australiji, ali nije poznato u kakvom su oni odnosu.

Tokom suđenja rečeno je da je Kempson, nakon što je zadavio Milan, za šta je tvrdio da ga je ona molila da to učini, gledao po*nografiju i napravio intimne fotografije Grejs Milan koja je mrtva ležala na podu njegove spavaće sobe.

Kasnije tog jutra, tvrdi tužilaštvo, optuženi je zakazao još jedan sastanak preko Tindera na koji je otišao kasnije tog dana, kupio sredstva za čišćenje i kofer, i unajmio mašinu za čišćenje tepiha i iznajmljeni automobil.

– Mirno, hladno i metodično je pokušavao da prekine bilo kakvu vezu između sebe i gospođice Milan – rekao je tužilac.

Dodao je da optuženi ‘nije bio uznemiren’ zbog smrti Milanove i da je otišao na sastanak dok se njeno tijelo i dalje nalazilo u njegovom stanu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh