Svijet

Trump ‘diktatorima’: Dođite ako je to dobro za američku privredu

“Sastajem se s liderima iz cijelog svijeta – kraljicama, kraljevima, premijerima, predsjednicima i diktatorima, sa svima”, rekao je američki predsjednik.

No image - Haber.ba

Američki predsjednik Donald Tramp ponovio je da je spreman razgovarati sa svima, čak i s “diktatorima”, ako to može biti od koristi za američku privredu, prenosi AJB.

On je u govoru u New Yorku hvalio “zdravo stanje privrede” kao i svoju sposobnost da privuče strane investicije, prenosi Beta.

“Svi se vraćaju u SAD. Vrlo je jednostavno – žele da budu tamo gdje se sve dešava”, kazao je Trump.

‘Svi hoće da dođu’
“Sastajem se s liderima iz cijelog sveta – kraljicama, kraljevima, premijerima, predsjednicima i diktatorima, sa svima”, rekao je američki predsjednik.

“Svi hoće da dođu. I diktatori hoće, to je u redu, dođite sve dok je to dobro za SAD”, kazao je Trump smijući se i dodajući kako mu svi njegovi sagovornici čestitaju na rezultatima u privredi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh