Svijet

Emmanuel Macron dočekao Željka Komšića u Parizu

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić, na poziv predsjednika Pariškog foruma mira Pascala Lamya, doputovao je u Pariz gdje prisustvuje Drugom pariškom forumu.

Komšić i Makron- Youtube- Screenshot

Predsjednik Republike Francuske Emmanuel Macron dočekao je sinoć predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića, prenose “Vijesti“.

Predsjedavajući Komšić sinoć je u Jelisejskoj palati, uoči početka Foruma, prisustvovao svečanoj večeri za šefove država i vlada i šefove međunarodnih organizacija, a čiji je domaćin bio predsjednik Republike Francuske Emmanuel Macron.

Komšić učestvuje u radu Drugog pariškog foruma na kojem će se obratiti domaćin predsjednik Republike Francuske Emmanuel Macron i generalni sekretar Ujedinjenih naroda Antonio Guterres. prenose “Vijesti”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh