Svijet

Vratio se iz zatvora i zatekao unakaženo tijelo svoje žene i zidove prekrivene krvlju, ali najveći šok uslijedio je kada se saznalo ko je kriv za njenu smrt

Beživotno tijelo žene pronađeno je u njenoj kući u Ohaju, a vlasti kažu da ju je vjerovatno usmrtila jedna od njene dvije danske doge.

Meri Metjuz - Twitter

Meri Metjuz (49) je bilo toliko otrovana ujedom da nije ni shvatila koliko je teška povreda i zato nije pozvala pomoć – objasnila je policija Klirkrika, južno od Dejtona, piše “Srbija danas“.

Merino tijelo pronašli su u petak popodne njen suprug Dejl, koji je baš tog dana pušten iz zatvora oblasti Voren, i sin.

Kad je policija na prijavu o mogućem predoziranju došla na adresu Metjuzovih, pronašli su zidove prekrivene krvlju i tijelo žene na podu kupatila. Tijelo je bilo prekriveno ubodnim ranama a dio mesa sa članka je nedostajao. Žena nije disala i telo joj je već bilo ukočeno. Policija je u zatvorenom dijelu pronašla dvije velike, mršave danske doge, a prostor je bio toliko pun izmeta da su rekli da se boks nije ni vidio od njega.

Merin suprug je rekao da je jedan od pasa “zao” i da je već ujeo nekoliko ljudi, uključujući njega. Psi su odvedeni radi poređenja zuba sa tragovima ujeda. Kako je prenio “NBC newa”, psi će biti eutanazirani.

Dejl je još rekao da je njegova žena tokom dana stalno pila lijekove i pivo. Vlasti su zaključile da je žena vjerovatno izbacila pse van nakon ujeda. Ubijena je istog dana kad je pronađeno njeno tijelo.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh