Svijet

Horor: Zadavio djevojku u hotelu tokom intimnog odnosa, pa fotografisao njeno tijelo

Britanku Grace Millane (22) ubio je tokom grubog se*sualnog odnosa mladić kojeg je upoznala na mreži Tinder. Nakon što ju je zadavio, fotografisao je njeno tijelo, a onda otišao na sastanak sa drugom djevojkom dok je tijelo žrtve ležalo u njegovom stanu.

No image - Haber.ba

Na suđenju na Novom Zelandu, gdje je zločin počinjen, rečeno je kako je djevojka, koja je bila na putovanju oko svijeta i koja je nestala na 22. rođendan prošle godine, davljena sve dok nije iskrvarila na nos.

Nakon ubistva, mladić kojeg je upoznala na mreži Tinder, proveo je sat vremena istražujući kako da ukloni tijelo, gledajući porno filmove, a onda je napravio nekoliko fotografija njenog beživotnog tijela, piše Daily Mail.

Optuženi mladić (27), čije ime nije poznato, priznao je na sudu da je djevojka umrla u njegovom stanu, nakon čega je tijelo stavio u kofer i sahranio ga u šumi.

Međutim, njegov advokat tvrdi da je njena smrt nesretan slučaj, i da je ubijena za vrijeme sporazumnog se*sualnog odnosa koji je krenuo po zlu, nakon što je od muškarca tražila da joj ruke stavi oko vrata.

Njeno tijelo pronađeno je u šumi blizu Oklanda nedjelju dana nakon što je 2. decembra prošle godine posljednji put viđena u hotelu u centru grada.

Na suđenju je rečeno da je djevojka snimljena na kameri kako se ljubi sa mladićem u baru, nakon čega odlaze ruku pod ruku ka hotelu u kojem je on bio, prenosi “Telegraf“.

U međuvremenu je poslala poruku drugarici u UK da se “sastanak odvija lijepo”. Nakon toga više nije viđena živa. Suđenje se nastavlja sljedeće nedjelje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh